OVER ONS

Salsa Prisiri is er voor de mensen die de echte Salsa willen leren dansen. Maar ook voor de mensen die op een rustige en goede manier willen leren dansen. Bij Salsa Prisiri werken we bewust met kleine groepen, denk hierbij aan een maximum van 12 leerlingen per groep. Op deze manier kunnen we onze leerlingen de aandacht geven die ze nodig hebben, voldoende aandacht om de technieken goed eigen te maken.Ook ligt de focus zwaar op de basis. Met een goede basis kan je, je al redden op de dansvloer. Daardoor kunnen onze leerlingen op langer termijn zich ook veel beter en sneller ontwikkelen. Onze technieken zijn dan ook gericht op praktisch gebruik op de dansvloer en geen uit het hoofd geleerde choreografieën.


Toen de oprichter van Salsa Prisiri zijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond had wilde hij zijn passie combineren met zijn werk. De vreugde en plezier die het dansen hem bracht wilde hij delen met zo veel mogelijk mensen. Ook de mensen die denken dat ze misschien niet een zouden kunnen dansen. Vanuit zijn visie, kon hij met dans zoveel mensen helpen, zichzelf te vinden, te ontwikkelen en zelfvertrouwen op te bouwen. Dit was voor hem reden genoeg om een eigen dansschool te beginnen


Echter, dit was niet de enige reden om te starten met Salsa Prisiri. Er was ook sprake van een frustratie, wanneer hij keek naar de danswereld. Door de enorme hoeveelheid massale dansscholen is het moeilijk om mensen de echte Salsa te leren.

De groepen zijn te groot, gevolg is dat er choreografieën naar binnen gestampt worden en het algemene dansniveau daardoor daalt.

Voor sommige mensen werken deze groepen goed, maar een groot aantal mensen wordt ook te kort gedaan.


Door de mogelijkheid te bieden om in kleine groepen les te volgen, komen ook deze mensen beter tot hun recht.


De filosofie van Salsa Prisiri is dansen mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Ongeacht waar je op dit moment staat in het leven. Ook als je een ‘beperking’ hebt, ben je bij ons van harte welkom. Zit je in een rolstoel, ben slechtziend of blind, heb je een spierziekte. Bij Salsa Prisiri maakt het niet uit. Wij leren je dansen!


Onze docenten hebben ruime ervaring met het doceren van de Salsa. Ook hebben een aantal een achtergrond op het gebied van coaching en begeleiding. De eisen rondom docenten bij Salsa Prisiri zijn hoog. Om les te mogen geven bij Salsa Prisiri, zal een docent eerst een volledig intensief traject van een aantal jaar moeten volgen, om zo de manier van les geven eigen te maken.


Dus kom langs voor een gratis proefles en ervaar Salsa Prisiri zelf!

Wat er ook gebeurd, altijd blijven stappen. -Izaak-